Skrevet: 26.07.2011 Klokken: 14:37Etter den tragiske hendelsen som skjedde 22.07.11 står Norge sterkt sammen. Vi står sammen som en sterk nasjon som støtter hverandre og derfor har jeg laget et bildet som jeg synes passet til dette.

-MartheSkrevet: 22.07.2011 Klokken: 20:17

Det er helt sykt det som har skjedd i Olso. Akkurat nå sitter jeg å ser på nyhetene på nett og hører om alt som har skjedd. Det er jo helt uvrikelig at sånne ting skjer her i Norge. Håper virkelig ikke at dette utvikler seg mye mer.
Hva har vi egentlig gjort? Vi fortjener ikke dette!


Bildet er tatt fra nrk.no
Skrevet: 18.07.2011 Klokken: 23:55

Hallo alle sammen!
Nå har jeg endelig kommet hjem fra Nm i horten. Resultatene etter helgen var bra, for på lørdag ble det en 6 plass av 12 stk, men på søndag ble det 2 plass i sprint og jeg er veldig fornøyd med det. Det var gøy å se på de store syklistene som syklet bra og som er mine forbilder. Hadde det rett og seltt en utrolig kul helg, men også veldig slitsom.

I dag fikk jeg også besøk av Susanne som skal bo her i over en uke og det blir koselig. Vi må passe på oss selv og det blir spennende å se om vi klarer det i over en uke. Men nå er det på tide å stoppe dette innlegget, så får dere heller høre mere fra meg snart...hade!-MartheSkrevet: 15.07.2011 Klokken: 00:47

Hei igjen og lenge siden sist!
Jeg har desverre ikke blogget noe i det siste på grunn av at jeg ikke har hatt så mye å blogge om og at jeg ikke har hatt helt tid til å blogge. Men det er ikke så rart, for det er jo sommerferie og da må dere regne med at jeg ikke blogger så mye.
Men det jeg skulle egentlig si var at jeg skal dra til Horten i morgen, for i helgen så er det NM  i rundbane terreng. Eller UM da som man kaller det når man ikke er i Jr klassen. Jeg skal sykle på både lørdag og søndag og jeg gleder meg som en liten unge til å sykle.
Men nå få jeg gå å legge meg, sånn at jeg er opplagt til å kjøre igjennom løypa i morgen. Så da sier jeg bare natta folkens!

Legger en liten link HER som det står informasjon om NM hvis noen vil lese.


sykling.no