Skrevet: 01.07.2011 Klokken: 00:01

Hei!
I dag har jeg ikke fått blogget i det hele tatt, fordi jeg har vært å gjort noe hele tiden. Og jeg får heller ikke blogga på en stund nå....og grunnen til det er fordi nå tar jeg en tur til Trondheim for å sykle. Jeg skal sykle NC Cup på både lørdag og søndag. Så da håper jeg på fint vær med masse lykke :)


Bilde er tatt her fra.

-Marthe
Skrevet: 29.06.2011 Klokken: 10:14

I dag skal jeg til min bestevenn Susanne. Vi kommer sikkert til å finne på mye sprell. Og i natt skal vi sove i telt sammen. Det blir sikkert ikke mye soving...det blir sikkert mere fnising, latter og film. Uansett gleder jeg meg.
Litt senere i dag kommer det en venninne av Susanne som skal være med oss og lage må gjøre video, som kommer på Susanne sin blogg.

Men nå må jeg stikke, snakkes!Så hva skjer a?

-Marthe Skrevet: 28.06.2011 Klokken: 16:16

Hallo!
Solen skinner og alt er bra.
Dagen min startet med at jeg tittet ut av vinduet og ute var det sol. Da ble jeg glad.
Rett etter at jeg hadde spist frokost, gikk jeg ut i solen og der har jeg vært omtrent i hele dag. Har ikke fått sånn veldig farge, men men det kommer vel etterhvert.
Jeg har også tatt noen bilder.....

Jaja vi snakkes da!

Skrevet: 27.06.2011 Klokken: 13:53

Hallo alle sammen!
I dag er det virkelig ingen ting som skjer. Det bare regner ute, så da må jeg sitte inne og ikke ha noe å gjøre.
Det er utrolig kjedelig at det skal regne nesten hele tiden, for da får man ikke vært så mye ute for å sole seg eller gjøre noe annet som er moro.
Jeg håper ikke det skal regne hele sommerferien, for da blir jeg gal.

Regner det mye hos deg?

-Marthe
Skrevet: 22.06.2011 Klokken: 12:50

Jaja, da var det sommerferie og tre fantastiske år på ungdomskolen var over. Det var utrolig trist å gå i fra hele klassen og alle de fantastiske lærerene. Det var mange tårer som kom da de måtte gå. Jeg og læreren min sto lenge og hodt rundt hverandre før hun måtte gå. Jeg kommer til å savne alle sammen veldig. Men det er bare sånn det blir, for livet må jo gå videre. Jeg kommer selvsakt til å dra på skolen der hvor lærerene holder til, for å hilse på de.
Da må jeg bare si at 10B var den beste klassen noen sinne og jeg kommer til å savne alle sammen utrolig mye.
Synes du det var trist å gå i fra klassen din?

-Marthe

 

 Skrevet: 14.06.2011 Klokken: 15:31

Jeg kom opp i Engelsk muntlig eksamen i dag, med tema: What's in the news. Håpet på å komme opp i Engelsk også, på grunn av at det er den eneste karakteren jeg vil forbedre meg i, selv om jeg ikke er like god i faget da. Men det ordner seg sikkert. Vet i vært fall at jeg ikke kommer til å gå ned i faget, for hvis jeg gjør noen endringer så går jeg  i stedet opp.Har du hatt muntlig eksamen? Hvordan gikk det og hva kom du opp i?

Skrevet: 08.06.2011 Klokken: 19:48

Hei alle sammen!
Lenge siden sist. Jeg har ikke orket å blogge i det siste, fordi det har vært så mye annet jeg heller ville ha gjort. Jeg kommer sikkert ikke til å blogge så ofte nå, på grunn av at sommeren har kommet og da vil jeg heller være ute. Men jeg legger ut noen bilder jeg tok i sta. Håper dere liker bildene.Snakkes!