Skrevet: 10.05.2010 Klokken: 21:20

I helga har jeg vært på NC ritt på både lørdag og søndag. Det var dritkult as. Rittet på lørdag foregikk her i Halden på Fredriksten fedriksten festning og da kom jeg på 3 plass. Etter rittet ble jeg og Emil intervjua av TV Østfold, men det var bare Emil som kom med på videoen. Eller du kan se et lite klipp av meg også da, når jeg skal stille meg til start. Link til videoen ligger under her.

På søndag måtte jeg stå opp 05:30 for da var det ritt igjen, men det foregikk i Horten, så da måtte vi ta båten fra Moss til Horten. Det var ikke så bra ritt som det i Halden da seff, men det gikk fint. Jeg kom på en 4 plass. Jeg hadde kommet på en 3 plass hvis jeg ikke skjedet hadde hoppet av, men men sånn gikk det. Så jeg får gjøre det bedre på de neste NC ritta som er i Bærum og Svelvik.Skrevet: 06.05.2010 Klokken: 19:21Skrevet: 06.05.2010 Klokken: 16:42

Det er ritt i Halden til helga. Er oppe i fredriksten festning. Grugleder meg fordi jeg har vært syk hele uka så har ikke fått lov til å trene eller no. Men får vel bare prøve å gjøre så godt jeg kan, jeg kom jo på 1. plass om lørdagen, men det var ikke så viktig ritt da. Er ikke så mange påmeldt i klassen min heller, men jeg tror det er 4 eller litt fler.

Trykk på denne linken:
http://www.sykling.no/terreng/ritt/norgescuprundbane/Sider/NorgescupRundbane.aspx

-M