Skrevet: 23.03.2011 Klokken: 20:48

I morgen drar jeg til Folldal med bestevennen min. Da blir jeg borte helt til mandag, så jeg får ikke blogget noe...siden det ikke er noe nett der. Jeg måtte være med dit, fordi mamma skal kjøre hundeløp og jeg kan ikke være hjemme alene heller, så da er det jo greit å ha med en venn. Det kommer til å være noe noe å gjøre hele tiden, siden jeg trener så mye + at jeg skal se på mamma kjøre hundeløp. Men det blir jo gøy det da. Hehe, er jo litt greit av og til å komme seg litt bort å få gjøre andre ting også da.


Lite bilde av Folldal

 Skrevet: 22.03.2011 Klokken: 20:25

Heihei!

I dag rett etter skolen viste jeg at jeg skulle til legen 14:40, og jeg hadde gruet meg utrolig lenge om å få vite om jeg skulle opperere eller ikke. Legen min hadde jo sakt at jeg mest sansynlig vis måtte opperere.Når jeg kom inn til han sepessialisten så han på MR bildene og knærne mine. Han kjente på de og så om det var noe spessielt. Og til slutt sa han at jeg ikke trengte å gjøre noe med det for det var ingen minisk skade eller noe. Det eneste som var litt feil var at det var litt løst brust bak kneskåla, liten brist på minisken og kanskje et lite tegn til jumpers knee. Men det var ikke noe han kunne gjøre så mye med, så da sa han at jeg skulle la være å løpe på asfalt, kjøpe skjelesåle til å ha i skoa, eller ikke gå i flate sko og at jeg kunne sykle så mye jeg ville, for det var ikke noe farlig. Så nå er jeg rett og slett veldig glad for å få høre det. Da er det bare til å se fremover og ikke tenke noe mer over det.


http://weheartit.com

 Skrevet: 19.03.2011 Klokken: 08:54


http://weheartit.comSkrevet: 17.03.2011 Klokken: 15:20


http://weheartit.comSkrevet: 15.03.2011 Klokken: 17:19

Heihei!

I dag har det ikke skjedd så veldig mye. Det eneste er at jeg har vært på skolen som vanlig. Skal snart på trening da. Og etter treninga skal jeg hjem å slappe av, eller nei...jeg må øve til fremføring i morgen også gjøre litt lekser. Jaja, skal ikke klage enda..vet at det blir mye verre snart, med alle disse prøvene som kommer. Hehe, får slutte å tenke på det nå, for nå skal jeg skifte til trening..

Snakkes!


Har du noen planer i kveld?Skrevet: 14.03.2011 Klokken: 16:39

Heihei!

Akkurat nå er jeg ferdig med å rydde rommet. For i går kveld spurte jeg mamma om hvordan jeg kunne spare litt penger. Og da sa hun at jeg kunne holde rommet ryddig hele tiden + å gjøre andre småting som å lufte hunden, støvsuge osv. Og dermed bestemte jeg meg for å rydde rommet mitt i dag. Mamma sa også at hvis jeg klarer å gjøre alt dette, så kan jeg få 1000 kr i måneden.
Har du noen jobb?Skrevet: 12.03.2011 Klokken: 22:23


http://weheartit.comSkrevet: 12.03.2011 Klokken: 10:44


http://weheartit.com