Skrevet: 09.02.2012 Klokken: 20:03

Halla baja! 
Dagen i dag har ikke vært noe spess. Har vært på skolen som vanlig med spinning på spsnt. Akkuart nå sitter jeg hos Emilie MUSA og vi kuser oss med musikk og sånn da vett. 

Har vel egentlig ikke så veldig mye å si...


Kjeda meg på skolen....

Snakkes a!

-Marth3
 Skrevet: 07.02.2012 Klokken: 20:49

Hey dudes!
Skal bare oppdatere litt fra dagen og sånn...
Hmm ja, i dag har det vært som vanlig på skolen med samme tinga. Eller i den første økta hadde vi aktivitetslære. Da spilte vi fotball hele økta. Var egentlig gøy det da, selv om jeg suger i det. Utover økta så var jeg inne i en takling som gjorde weuduiwxbwexz vont og det endte opp med at jeg fikk en stor kul forran på benet :O hmm deilig as!

Men jada så...nå sitter jeg bare her i senga og chillern. Gidder ikke å gjøre så mye, for i dag hadde jeg bestemt meg for å slappe av og ta det super rolig.


Chillern da vøtt!

-Marth3
 Skrevet: 06.02.2012 Klokken: 21:31

Halla dudes! 
Nå har jeg akkurat spist en deilig hjemmelaget pizza som mamma laget. Det smakte godt med pizza etter en veldig hard treningsøkt. Fikk tatt ut alt og ble veldig sliten, så da er det ikke farlig å spise litt "helge mat" i starten på uka.

Men tenket bare at jeg skulle oppdatere dere litt med helt vanlige saker som jeg har gjort. Kanskje et litt kjedelig innlegg men men det er vel greit å vite at mamma kan lage god pizza :D


mmm pizza!

Men snakkes a!

-Marth3Skrevet: 06.02.2012 Klokken: 16:58

Yo! Lenge siden sist. Har ikke fått blogget i det siste på grunn av mye på skolen og lite inspirajon. Men tenkte å skrive et innlegg nå. 
Ja som alle sikkert kjenner seg igjen i, så har jeg hatt mye å gjøre på skolen som sagt og ikke gjort så mye spessielt. Selv om det ikke er så mange ting jeg gjør tar det ganske mye tid. Men samma det....kjedelig snakk. 

I dag har jeg vært på skolen som de fleste andre også har vært. På skolen har jeg koset meg med morsomme folk og slikt. Det er så fint å ha folk som frisker opp dagen, når skolen egentlig er veldig kjedelig. LOVE YOU GUYS!

Men skal sette meg ned å høre på litt musikk før jeg skal på trening...snakkes!


http://weheartit.com/entry/20906222 

-Marth3