Skrevet: 27.02.2011 Klokken: 14:49

Heihei alle sammen!

Snart skal jeg ta toget inn til Oslo, for å se på at Petter Northug får gull. Det blir utrolig kult. Jeg gleder meg veldig til å få stå å se på at han får gull. Men det kan jo hende at jeg ikke får sett han, på grunn av så mange folk og sånn... Jeg skal ta med meg kamea så jeg får tatt noen bilder av han, sånn at jeg kan legge ut på bloggen.

Men nå kom bestefar for å hente meg...så vi snakkes sikkert i morgen. Får ikke blogget noe mere i dag, siden jeg kommer hjem 23:30 eller noe.Tatt bilde fra nrk.

 Skrevet: 25.02.2011 Klokken: 23:48

http://weheartit.comSkrevet: 25.02.2011 Klokken: 21:26

Heihei!

I dag har jeg og Susanne kjørt litt atv, men det varte bare i fem minutter før vi sto i grøfta og hadde kjørt oss fast. Det var helt umulig å komme seg løs. Vi gjorde alt mulig, men fikk den ikke løs fra snøen. Etter vi sikkert hadde stått i en time med å få løs atven, bestemte vi oss for å ta ut nøkkelen og gå opp til huset igjen for å ringe stefaren min og si at vi hadde kjørt fast atven i snøen. Han sa at vi skulle bare vente til han kom hjem fra jobb...og når han kom hjem fra jobb, så gikk han til atven for å få den løs, men han klarte det med en gang. Og det var fordi vi hadde glemt å trykke på en knapp, sånn at vi fikk på firjulstrekkeren....hehe, litt dumme kan man vel si at vi var. Og vi som hadde stått så lenge for å prøve å få den løs...HAHA!Susanne jenta mi! Glad i deg, selv om du kan virke litt usmart noen ganger...<3

 Skrevet: 24.02.2011 Klokken: 21:32

Heihei!

Nå har jeg besøk av Susanne jenta mi. Vi gjør ikke stort...bare sitter på pcen og er på facebook og msn, som alle andre ungdommer. Susanne er litt opptatt av noen hun driver å prater med på msn nå...lurer på hva de to prater om, siden hun smiler veldig der hun sitter. Haha! Jaja samma det, finner det sikkert ut snart. Uansett så skal hun sove her til i morgen da.

Hehe, dette er ikke akkurat det beste innlegget jeg har skrevet, men Susanne maser på meg om at jeg skal blogge..så da gjør jeg det.

Men hade a! Nå skal jeg finne ut av hva Susanne sitter å skriver til en her.

(sorry men jeg får ikke lastet opp noen bilder akkurat nå)

 Skrevet: 19.02.2011 Klokken: 11:33

Heihei!

Lenge siden sist...desverre har jeg ikke fått blogget de siste dagene fordi det har skjedd så mye. Jeg har hatt prøvemuntlig, vært på tg kurs og trena. Er ikke akkurat lett å blogge da. Men skal blogge litt i vinterferien da. Tror jeg... hvis det ikke skjer så mye da også. Men jeg tror ikke det skal skje så mye. Jaja, men i dag tror jeg ikke at jeg får blogga noe mere, fordi det er 60 års bursdag til bestemor. Så det er litt mye styr nå.


bilde er tatt av meg

Hehe, vi snakkes sikkert en dag!Skrevet: 15.02.2011 Klokken: 10:21

Akkurat nå jobber jeg med å finne informajosn, skriver og lager powerpoint til prøvemuntlig i morgen. Det er litt vanskelig å finne bilder og informasjon, men jeg skal jo snart ned på skolen for å få sånn veilednings greier av læreren min. Og hun kommer sikkert til å si masse ting som jeg burde ha med og kanskje ting jeg skal ta bort som ikke er så like viktig.


 

 Skrevet: 14.02.2011 Klokken: 13:31

Nå har jeg nesten akkuart kommet meg hjem fra skolen. I dag sluttet jeg tidlig fordi fra og med i dag til onsdag så er det prøve-muntlig. Jeg ble trukket opp i norsk, med tema: Løgn og sannhet. Først når jeg fikk se hva jeg fikk syntes jeg det var veldig vanskelig å finne på noe å snakke om, men til slutt fikk jeg skrevet noe ned på papiret. Fikk jo selfølgelig litt hjelp fra læreren min også da.

Har du hatt prøve-muntlig?

 Skrevet: 09.02.2011 Klokken: 22:44

Hei hei folkens! I dag har jeg vært på TG kurs. Og ja, for dere som ikke vet hva det er så er det traffikalt grunnkurs. Det varte fra halv fem til syv. Jeg trodde det skulle være utrolig kjedelig, men det var det faktisk ikke. Tiden gikk ganske fort egentlig, men det hadde sikkert noe med at vi hadde en litt morsom man som hadde kurset med oss. Jeg skal på tre kurskvelder til og en mørkekjøring. Får vel håpe de timene ikke er kjedelige.


http://weheartit.comSkrevet: 08.02.2011 Klokken: 18:23


http://weheartit.com
Skrevet: 05.02.2011 Klokken: 10:37

God morgen! Nå sitter jeg her i stua og gjør ingen ting...eller jo jeg sitter å ser om jeg kan finne noen pcer på nettet som jeg vil ha. Ellser så har akkurat fått meg opp fra senga og spist frokost. Har egentlig ikke så veldig mye å skrive om, men jeg ville bare skrive et innlegg.


Min gode frokost ♥♥♥Skrevet: 04.02.2011 Klokken: 07:41

Endelig kan jeg slappe av med en helg. Men først må jeg på skolen å ha litt skole da....I helga skal jeg ikke så mye egentlig. Jeg skal bare trene med bestevennen min på spenst og slappe av.. Mem det er jo deilig å få litt fri også etter en slitsom uke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Skrevet: 01.02.2011 Klokken: 23:36

Bildene er tatt fra http://weheartit.com