Skrevet: 27.01.2011 Klokken: 22:11♥♥♥

Bilde er tatt av meg.Skrevet: 25.01.2011 Klokken: 07:40

God morgen alle sammen! Jaja, så var det opp igjen å gjøre seg klar for skole dagen. Litt kjedelig, men man må jo gjøre det. Hehe, må jo si at det er litt vanskelig å stå opp fra senga, når man ligger under den varme dyna. Klarer det til slutt da.

Nå må jeg gjøre meg klar til skolebussen som kommer snart, snakkes!


Bilde er tatt fra weheartit.

 Skrevet: 19.01.2011 Klokken: 22:04

I norsktimene har vi om romaner og vi har fått beskjed om å lese en bok som Jo Nesbø har skrevet. Jeg holder på å lese en bok som heter flaggmusmannen. Har ikke kommet veldig langt enda, men den er ganske spennende da. Det jeg vet er at det handler om en politimann som heter Harry Hole og han er på jakt etter en morder som har drept en Tv kjendis som heter Inger Holter....Sier ikke mer. Og hvis dere vil vite mer må dere lese boken selv.Leser du en bok? Eller har du lest en bok, og hvilken?Skrevet: 18.01.2011 Klokken: 21:41

På skolen i dag var det ikke så mye som skjedde, bort sett fra at jeg hadde en historie prøve om den tredje verden. Den foregikk på data, så vi så resultatet med en gang. Og jeg fikk en 5+. Hadde bare to feil av 47 spørsmål.

Etter skolen igjen tokk jeg bussen ned til byen for å trene. Trenete bare overkroppen da, siden jeg har så vont i kne. Men det var jo tunkt det også.

Ble heltet av bestefar etter trening, men litt senere ble jeg hantet av mamma da. Jeg og mamma dro til butikken, og da kjøpte mamma et blad til meg som jeg ville ha. Mamma er snill assa.

Hva har du gjort i dag?Skrevet: 17.01.2011 Klokken: 22:54


God natt alle sammen, snakkes sikkert i morgen!Skrevet: 17.01.2011 Klokken: 07:39

Hei! Lenge siden sist. Jeg har ikke skrevet på bloggen nå på en stund, fordi det ikke har vært noe å skrive. Men nå tenkte jeg at jeg skulle skrive et innlegg da....jaja det er ikke mye som skjer her nå, bort sett fra at jeg skal snart gå til bussen. Så nå må jeg gå å ordne meg...

Snakkes sikkert etterpå, hvis jeg har noe å skrive om.

 

 Skrevet: 05.01.2011 Klokken: 07:39

Hei og hå! Nå er det på dide å gjøre seg klar til skolen, for bussen går snart. Nå er jeg akkurat ferdig med å ordne meg og sitter i senga å spiser mens jeg skriver et innlegg. Jaja, men nå tror jeg at jeg går, for at jeg skal rekke bussen...

Snakkes!

 Skrevet: 04.01.2011 Klokken: 23:28
Ja, da er det vel på tide å legge seg. For jeg skal opp tidlig i morgen for å gjøre meg klar til skolen. Nå er jeg akkurat ferdig meg å øve på gloser..men jeg er ganske trøtt jeg. Sovner snart her jeg skriver...så natta da.

 Skrevet: 04.01.2011 Klokken: 21:02Ting og tang jeg ønsker meg nå. Ja, jeg vet at det akkurat har vært jul..men det har jo kommet nye sommer klær og sånt. Får det sikkert i løpet av våren eller sommeren. Eller hvis jeg ikke får det, så har jeg jo penger som jeg kan shoppe med.