Skrevet: 09.02.2012 Klokken: 20:03

Halla baja! 
Dagen i dag har ikke vært noe spess. Har vært på skolen som vanlig med spinning på spsnt. Akkuart nå sitter jeg hos Emilie MUSA og vi kuser oss med musikk og sånn da vett. 

Har vel egentlig ikke så veldig mye å si...


Kjeda meg på skolen....

Snakkes a!

-Marth3
 Skrevet: 07.02.2012 Klokken: 20:49

Hey dudes!
Skal bare oppdatere litt fra dagen og sånn...
Hmm ja, i dag har det vært som vanlig på skolen med samme tinga. Eller i den første økta hadde vi aktivitetslære. Da spilte vi fotball hele økta. Var egentlig gøy det da, selv om jeg suger i det. Utover økta så var jeg inne i en takling som gjorde weuduiwxbwexz vont og det endte opp med at jeg fikk en stor kul forran på benet :O hmm deilig as!

Men jada så...nå sitter jeg bare her i senga og chillern. Gidder ikke å gjøre så mye, for i dag hadde jeg bestemt meg for å slappe av og ta det super rolig.


Chillern da vøtt!

-Marth3
 Skrevet: 06.02.2012 Klokken: 21:31

Halla dudes! 
Nå har jeg akkurat spist en deilig hjemmelaget pizza som mamma laget. Det smakte godt med pizza etter en veldig hard treningsøkt. Fikk tatt ut alt og ble veldig sliten, så da er det ikke farlig å spise litt "helge mat" i starten på uka.

Men tenket bare at jeg skulle oppdatere dere litt med helt vanlige saker som jeg har gjort. Kanskje et litt kjedelig innlegg men men det er vel greit å vite at mamma kan lage god pizza :D


mmm pizza!

Men snakkes a!

-Marth3Skrevet: 06.02.2012 Klokken: 16:58

Yo! Lenge siden sist. Har ikke fått blogget i det siste på grunn av mye på skolen og lite inspirajon. Men tenkte å skrive et innlegg nå. 
Ja som alle sikkert kjenner seg igjen i, så har jeg hatt mye å gjøre på skolen som sagt og ikke gjort så mye spessielt. Selv om det ikke er så mange ting jeg gjør tar det ganske mye tid. Men samma det....kjedelig snakk. 

I dag har jeg vært på skolen som de fleste andre også har vært. På skolen har jeg koset meg med morsomme folk og slikt. Det er så fint å ha folk som frisker opp dagen, når skolen egentlig er veldig kjedelig. LOVE YOU GUYS!

Men skal sette meg ned å høre på litt musikk før jeg skal på trening...snakkes!


http://weheartit.com/entry/20906222 

-Marth3 

 Skrevet: 03.01.2012 Klokken: 20:49

Jeg hadde aldri tenkt noe særlig over hvordan jeg kom til å dø - selv om jeg hadde hatt en god grunn til det de siste månedene - men uansett ville jeg aldri ha forestilt meg det på denne måten...

Dette var et lite utdrag av starten på den første boka i Twilight sagaen, Evighetens kyss. Denne boken startet jeg på i går, og synes at den er spennesnde allerede. Selv om jeg har sett filmen mange ganger tenkte jeg det hadde vært fint å lese boken også, så da fikk jeg låne den av søsteren til veninna mi. Har ikke kommet så langt, men får vel fortsette å lese litt nå.


 

Har du lest noen av bøkene i twilight sagaen? Skrevet: 24.12.2011 Klokken: 10:24

Jeg vil bare ønkse alle en tigtig god jul, for jeg kommer ikke til å blogge mer i dag. Nå skal jeg se på tv og kose meg med julefilmer og serier. 


Skrevet: 22.12.2011 Klokken: 14:33

Enedlig var det juleferie! Det er deilig å tenke på at man bare kan slappe av. I går var jeg på Olymiatoppen for å ta max O2 test og laktat test. Resultatne var gode sa da er det bare å bli enda bedre.
Men nå skal jeg snart på trening, så da snakkes vi!

Skrevet: 15.12.2011 Klokken: 20:58

Som sikkert bare noen vet, så hadde jeg bursdag om tirsdagen 13.12. Hadde en ganske koselig dag på skolen og hjemme etterpå. Jeg spiste is og pizza med mamma og stefaren min som var veldig koselig. Gaven jeg fikk var en iPad som jeg ble utrolig glad for. Det er utrolig kult å ha en iPad, selv om noen sikkert synes det er en upraktisk greie. Menmen andre har andre meneinger, men jeg synes den er fin. 

Ønker du deg Ipad?Skrevet: 12.12.2011 Klokken: 22:01


Skrevet: 10.12.2011 Klokken: 19:30


 

 


Skrevet: 07.12.2011 Klokken: 22:31

Heisann!
Akkurat nå er jeg  ikke den med mest energi. Er så sliten og trøtt på grunn av alt med skole og trening til sammen. Det er ganske mye som skjer for tiden, så det skal bli veldig deilig å få en juleferie. Har bare en tentamen, to halve skrivedager, og to til tre fremføringer igjen før det er jul. det blir ganske slit de to siste ukene igjen av skoletiden i 2011.-NattaSkrevet: 05.12.2011 Klokken: 17:06

Det er veldig lenge siden jeg har skrevet et innlegg nå. Har ikke akkurat vært på topp med å blogg, fordi jeg ikke hadde noe å blogge om. Prøver da nå og skrive et lite innlegg til dere. 

Lover å komme sterkere tilbake nå :)Skrevet: 08.10.2011 Klokken: 15:39

 Skrevet: 05.10.2011 Klokken: 21:37

Hva synes du om bildene?Skrevet: 05.10.2011 Klokken: 14:34

I sta ver jeg med besteforeldrene mine på butikken, det var koslig. Jeg fikk til og med en is og en film. 

 


Hehe det blåste litt ja...


Filmen jeg fikk, har du sett den?

-Marthe
 Skrevet: 04.10.2011 Klokken: 15:36

Da var caupcakesa ferdige, med masse pynt og farger. Det eneste man trengte for å lage dette var smør og 1 dl med vann. Ganske lett. Men her er noen av bildene som jeg tok underveis. 


Bildet er feil vei, men dere forstår vel hva jeg har laget selv om det....


Smørkremen 

Hva synes du om de? Ser de gode ut? 

-Marthe


 Skrevet: 04.10.2011 Klokken: 11:13

Hehei!
Da er det vel på tide med litt blogging igjen. God morgen foresten, for de som akkurat har stått opp.
Jeg har akkurat begynt å bake cupcakes som dere får se et innlegg på senere. Lover å legge ut noen bilder fra bakingen, men føsrt skal jeg ut på en liten løpetur. Det skal bli godt...har jo ikke så mye annet å gjøre når alle er opptatt med noe. Bestevenninna mi har dratt til England i dag også. Håper på at hun får det fint der i tre dager.
Men jeg har ikke så mye annet så jeg...også snakkes vi senere.


http://weheartit.com
 Skrevet: 02.10.2011 Klokken: 10:25

God morgen alle sammen!
Da har jeg akkurat fått stått opp, spist og ordnet meg, for snart farer jeg av gårde med Susanne til Nordby. Vi skal på en liten shoppingtur. Det blir sikkert utrolig koselig. 
Har egentlig ikke så mye mer å skrive, så kommer det sikkert et innlegg senere. -MartheSkrevet: 01.10.2011 Klokken: 12:19

Hallo!
Nå er det en ganske gos stund siden jeg har blogga, men det er bare det at jeg ikke har hatt så lyst til å blogge. Og ikke hatt noe å blogge om, så jeg tenkte at jeg kunne skrive et lite innlegg nå da.

Det har vel ikke skjedd så mye siden sist, bare at jeg fikk byttet linje fra studiespess til idrettslinja. Det ble jeg utrolig glad for, og jeg stortrives på idrett nå. Mange nye folk jeg har blitt kjent med og sånn. Det er koslig.


Sitter hos besta og drikker rett i koppen. NAM! Uten sminke og greier....

Snart skal jeg og susanne møtes også skal vi finne på noe sammen. Gledeg meg!
Så da snakkes vi, hade! 

 Skrevet: 22.08.2011 Klokken: 13:26

Hei igjen!
I dag var min første dag på VGS. Vi startet kl 09:00 og det var mange spente ungdommer der. Jeg var en av dem. Vi fikk etterhvert vite hvem som skulle begynne i klasse sammen og hvilke klasser vi begynte i. Jeg begynte i 1STUB, det står for første års studiespesialisering, klasse B.
I morgen skal vi møte i klasserommet vårt og deretter gå rett til fotografering av portrettbilder som vi skal bruke til kort vi får. Og kl 12:00 skal vi få vår egen skole pc som vi kan bruke til skolebruk og hjemme.

Det blir nok sikkert greit å begynne der, men man må først komme seg litt inn i systemet og sånn først.


Hvordan var det for deg å begynne på skolen?

-Marthe

hits